top of page
riko-inui

【ヒルナンデス|メディア出演】

2023年7月15日サスティなにてKAWA KITCHENをご紹介いただきました。

ご紹介いただいたのは、生どら焼き2種(プレーン、ピーナッツ&ラムレーズン生どら焼き)です。

北海道産小豆と米粉からできている当店自慢の「生どら焼き」は、ヴィーガンの方やグルテンフリー志向の方にもぴったりのデザートです。


【KAWA KITCHEN was featured on "Sustaina"】⁠

Two kinds of Nama Dorayaki (plain and peanut & rum raisin Nama Dorayaki) were introduced by SDGs information variety program called Sustina.

Our Nama Dorayaki is crafted using rice flour and filled with delectable red bean paste, which is a delightful treat that caters to both vegan and gluten-free preferences.

閲覧数:12回0件のコメント

最新記事

すべて表示

Comments


bottom of page